Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 14
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання і переробки зерна
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тулбу Р. П. 0.000 До наказу (к) +
2 Токарь О. Г. 0.000 До наказу (к) +
3 Міщук А. С. 0.000 До наказу (к) +
4 Блаженко В. І. 0.000 До наказу (к) +
5 Бохан А. П. 0.000 До наказу (к) +
6 Бугайова К. С. 0.000 До наказу (к) +
7 Шевчук А. А. 0.000 До наказу (к) +
8 Саченко А. П. 0.000 До наказу (к) +
9 Греценюк Ю. В. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Турченяк В. М. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Коваленко А. І. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Добровольский Р. В. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Патратій Є. О. 0.000 Рекомендовано (к)
14 51-5762895 М. О. 0.000 Допущено Квота-2