Зачекайте...

181 Харчові технології

ФРГТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 50 • К 50
Заяв 14
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології та бізнес
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 12
  • Рекомендован на контракт: 12
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Авраменко О. Р. 0.000 До наказу (к) +
2 Мельник Д. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Гаценко А. С. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Папідоха В. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Бура А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Піньков М. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Гімон Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Крижановський Б. В. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Пономаренко О. М. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Цегельний І. А. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Воробйов Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Сердюк В. І. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Величков О. С. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Таран С. Є. 0.000 Рекомендовано (к)