Зачекайте...

181 Харчові технології

ФРГТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 20 • К 20
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Крафтові технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Голуб Б. С. 0.000 До наказу (к) +
2 Баляс Б. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Сухань В. О. 0.000 До наказу (к) +
4 Сороковіков І. С. 0.000 До наказу (к) +
5 Горбатюк О. О. 0.000 До наказу (к) +
6 Борисенко Б. В. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Пономаренко О. М. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Кондратюк М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Омелян І. О. 0.000 Рекомендовано (к)