Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 4 • К 4
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння та виноробства
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ісаєва Л. О. 0.000 До наказу (к) +
2 Возняк А. А. 0.000 До наказу (к) +
3 Георгієв І. М. 0.000 До наказу (к) +
4 Кецман Д. О. 0.000 До наказу (к) +
5 Василіогло І. О. 0.000 До наказу (к) +
6 Целовальник Д. А. 0.000 Рекомендовано (к)