Зачекайте...

181 Харчові технології

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коцюруба П. О. 139.500 До наказу (к) 130 149
  • Українська мова: 130
  • Історія України: 149
+
2 Урсул І. М. 126.000 До наказу (к) 122 130
  • Українська мова: 122
  • Історія України: 130
+
3 Костиник І. Б. 120.000 До наказу (к) 124 116
  • Українська мова: 124
  • Біологія: 116
+
4 Ткачук О. В. 120.000 До наказу (к) 116 124
  • Українська мова: 116
  • Географія: 124
+
5 Біла К. В. 115.000 До наказу (к) 121 109
  • Українська мова: 121
  • Географія: 109
+
6 Мельничук А. І. 108.500 До наказу (к) 114 103
  • Українська мова: 114
  • Географія: 103
+
7 Григірчик К. С. 113.500 Допущено 107 120
  • Українська мова: 107
  • Історія України: 120
8 Лушпаєва Т. В. 109.500 Допущено 103 116
  • Українська мова: 103
  • Біологія: 116