Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВіППТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 8
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 1
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Безугла А. Е. 0.000 До наказу (к) +
2 Бойченко Д. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Данільченко Т. С. 0.000 До наказу (к) +
4 Лимарь А. Д. 0.000 До наказу (к) +
5 Ряднова Є. О. 0.000 До наказу (к) +
6 Александров Є. С. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Тімофєєва В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Гринюк А. О. 0.000