Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічний Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 7
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 104
  • Конкурс на бюджет: 1.85
  • Зараховано: 46
  • Оригіналів: 46
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ісаков Ю. І. 0.000 До наказу (к) +
2 Іванчук І. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Чечет В. М. 0.000 До наказу (к) +
4 Благун Р. А. 0.000 Рекомендовано (к) +
5 Солтанова Б. Т. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Придворов Ю. П. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Батютенко К. В. 0.000