Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічний Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 7
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 7
  • Конкурс на бюджет: 1.2
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендовано на бюджет: 5
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кухтюк О. Р. 0.000 До наказу (к) +
2 Рисіч О. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Поліщук В. П. 0.000 До наказу (к) +
4 Мельниченко В. М. 0.000 До наказу (к) +
5 Курченко А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Юрковська Ю. В. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Нестерук О. В. 0.000 Рекомендовано (к)