Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВіППТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 45 • К 45
Заяв 11
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 23
  • Конкурс на бюджет: 1.15
  • Зараховано: 17
  • Оригіналів: 17
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Білокінь Я. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Дзекун А. Г. 0.000 До наказу (к) +
3 Нагорний Г. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Ракович В. І. 0.000 До наказу (к) +
5 Роман Д. С. 0.000 До наказу (к) +
6 Святодух М. С. 0.000 До наказу (к) +
7 Товстоп`ят Д. І. 0.000 До наказу (к) +
8 Червонков Е. І. 0.000 До наказу (к) +
9 Крат А. П. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Лук`янченко М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Опришко В. І. 0.000 Рекомендовано (к)