Зачекайте...

181 Харчові технології

ФМГРСТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 9 • К 9
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лівітчук В. В. 137.000 До наказу (к) 132 142
  • Українська мова: 132
  • Математика: 142
+
2 Кравчук Д. Ю. 128.000 До наказу (к) 126 130
  • Українська мова: 126
  • Математика: 130
+
3 Рассамакін А. В. 122.000 До наказу (к) 129 115
  • Українська мова: 129
  • Історія України: 115
+
4 Олійник Ю. О. 140.000 149 131
  • Українська мова: 149
  • Математика: 131