Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2022Харківська областьДержавний біотехнологічний університет

181 Харчові технології

ФПіХВ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 8м
ВМ 2 • К 2
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології, Харчові технології в ресторанній індустрії, Технології харчових продуктів тваринного походження, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 6459-8163104 А. О. 0.000 Допущено Квота-2
2 6459-6328364 К. В. 0.000 Допущено Квота-2
3 Гончаренко Н. М. 0.000 Допущено
4 Мандрич Д. С. 0.000 Допущено
5 Лиманський В. О. 0.000 Допущено
6 Галіакберова О. В. 0.000 Допущено