Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 5 • К 5
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання і переробки зерна
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 20
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дмитренко С. Ю. 0.000 До наказу (к) +
2 Смирнов О. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Шулянський О. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Гусін О. В. 0.000 Зареєстровано
5 Мовчан В. В. 0.000 Зареєстровано
6 Візіров М. О. 0.000 Зареєстровано