Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Сенсорний аналіз в харчових технологіях
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 15
  • Конкурс на бюджет: 1.5
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Репарюк Г. М. 0.000 Зареєстровано
2 Марченко Ю. С. 0.000 Зареєстровано