Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2022Харківська областьДержавний біотехнологічний університет

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 8м
ВМ 2 • К 2
Заяв 12
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Карамушка Д. М. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Кушнір В. М. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Клішов А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Салимоненко Б. О. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Салащенко Р. В. 0.000 Допущено
6 Гринишин Р. О. 0.000 Допущено
7 Салащенко О. В. 0.000 Допущено
8 Ленко А. В. 0.000 Допущено
9 Лелюк Є. В. 0.000 Допущено
10 Дядюшка Є. В. 0.000 Допущено
11 Левченко К. О. 0.000 Зареєстровано
12 Кіяшко А. А. 0.000 Зареєстровано