Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБА Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 18 • К 18
Заяв 16
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 111
  • Конкурс на бюджет: 2.93
  • Зараховано: 44
  • Оригіналів: 44
  • Рекомендовано всього: 33
  • Рекомендован на контракт: 33
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гарбар В. С. 0.000 До наказу (к) +
2 Гоцуленко А. А. 0.000 До наказу (к) +
3 Карпенко К. О. 0.000 До наказу (к) +
4 Шапран Н. Т. 0.000 До наказу (к) +
5 Петренко Є. І. 0.000 До наказу (к) +
6 М`ясникова Т. 0.000 Рекомендовано (к) +
7 Корунець А. О. 0.000 Рекомендовано (к) +
8 Куркевич А. Р. 0.000 Допущено
9 Свиридюк М. А. 0.000 Допущено
10 Лавренюк А. С. 0.000 Зареєстровано
11 Батютенко К. В. 0.000 Зареєстровано
12 Дьяконова О. Д. 0.000 Зареєстровано
13 Швачко Н. С. 0.000 Зареєстровано
14 267-8054324 К. М. 0.000 Скасовано (втрата пріор.) Квота-2
15 Марчук С. Ф. 0.000 Відмова
16 Ткаченко А. І. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)