Зачекайте...

181 Харчові технології

ФПіХВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 8м
ВМ 2 • К 2
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології, Харчові технології в ресторанній індустрії, Технології харчових продуктів тваринного походження, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Алейнікова І. М. 149.500 Допущено 157 142
  • Українська мова: 157
  • Історія України: 142
2 Сідень О. В. 149.000 Допущено 147 151
  • Українська мова: 147
  • Історія України: 151
3 Собко М. Ю. 125.500 Допущено 134 117
  • Українська мова: 134
  • Математика: 117
4 6459-4784065 В. В. 0.000 Зареєстровано Квота-2