Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 0
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 153
  • Конкурс на бюджет: 3.43
  • Зараховано: 33
  • Оригіналів: 33
  • Рекомендовано всього: 109
  • Рекомендован на контракт: 109
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Балінський М. І. 0.000 Рекомендовано (к) +
2 Карлюченко І. В. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Подалев О. Д. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Кузьменко К. Є. 0.000 Рекомендовано (к) +
5 Горячук М. А. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Малюкіна К. В. 0.000 Допущено
7 Сіренко М. О. 0.000 Допущено
8 Галич Р. В. 0.000 Допущено
9 Тупиця Л. Д. 0.000 Зареєстровано
10 Пшеницька Ю. С. 0.000 Зареєстровано