Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 0
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання і переробки зерна
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 60
  • Конкурс на бюджет: 3.18
  • Зараховано: 16
  • Оригіналів: 16
  • Рекомендовано всього: 42
  • Рекомендован на контракт: 42
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Граф А. С. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Марчук Н. О. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Трачук М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
4 51-5762895 М. О. 0.000 Допущено Квота-2
5 Душейко В. І. 0.000 Зареєстровано