Зачекайте...

181 Харчові технології

Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 15 • К 15
Заяв 18
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 14
  • Оригіналів: 14
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Погань В. Ч. 0.000 До наказу (к) +
2 Купець П. М. 0.000 До наказу (к) +
3 Синичка Ю. Ю. 0.000 До наказу (к) +
4 Горкін Т. В. 0.000 До наказу (к) +
5 Неце О. К. 0.000 До наказу (к) +
6 Рибалко М. М. 0.000 До наказу (к) +
7 Клявіньш А. Л. 0.000 До наказу (к) +
8 Долгош А. А. 0.000 До наказу (к) +
9 Козел В. Ю. 0.000 До наказу (к) +
10 Куртанич Н. С. 0.000 До наказу (к) +
11 Павлич С. Т. 0.000 До наказу (к) +
12 Сарканич А. В. 0.000 До наказу (к) +
13 Рибачук В. В. 0.000 До наказу (к) +
14 Троян В. А. 0.000 До наказу (к) +
15 Данило Н. В. 0.000 Відмова
16 Троян В. А. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
17 Матвієнко І. А. 0.000 Відмова
18 Федорчук В. В. 0.000 Відмова