Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБIПВФД Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 30 • К 30
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчування
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 104
  • Конкурс на бюджет: 3.35
  • Зараховано: 56
  • Оригіналів: 57
  • Рекомендовано всього: 39
  • Рекомендован на контракт: 39
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Писанюк І. Є. 134.500 До наказу (к) 131 138
  • Українська мова: 131
  • Іноземна мова: 138
+
2 Усманов О. М. 124.500 До наказу (к) 133 116
  • Українська мова: 133
  • Біологія: 116
+
3 Пугач Ю. С. 144.500 Рекомендовано (к) 142 147
  • Українська мова: 142
  • Історія України: 147
4 Нападовська Я. П. 123.500 Рекомендовано (к) 135 112
  • Українська мова: 135
  • Географія: 112
5 Котюжанський Е. М. 120.500 Рекомендовано (к) 109 132
  • Українська мова: 109
  • Історія України: 132
6 Коваленко І. І. 130.500 Відмова 118 143
  • Українська мова: 118
  • Біологія: 143