Зачекайте...

181 Харчові технології

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 12 • К 12
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Олень Ю. Ю. 130.500 До наказу (к) 133 128
  • Українська мова: 133
  • Математика: 128
+
2 Грунянський С. В. 124.000 До наказу (к) 116 132
  • Українська мова: 116
  • Історія України: 132
+
3 Куртанич Е. І. 121.500 До наказу (к) 108 135
  • Українська мова: 108
  • Історія України: 135
+
4 Кадачігов А. А. 118.000 До наказу (к) 101 135
  • Українська мова: 101
  • Історія України: 135
+
5 Воробйов Р. О. 115.500 До наказу (к) 107 124
  • Українська мова: 107
  • Історія України: 124
+