Зачекайте...

181 Харчові технології

Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 27 • К 27
Заяв 19
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 16
  • Оригіналів: 16
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Савчук В. В. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
2 Каленський А. М. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
3 Бороді В. І. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
4 Афанасьєв Д. О. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
5 Вереш І. С. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
6 Домоні Д. О. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
7 Кабаль М. А. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
8 Добош В. В. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
9 Гамаш Р. В. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
10 Сакал А. Р. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
11 Івасюк А. О. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
12 Попович Д. І. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
13 Габак О. Ф. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
14 Кузьма О. В. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
15 Жолтані Е. Е. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
16 Кузьма М. І. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
17 Лучин В. В. 100.000 Відмова 100
  • Фахове випробування: 100
18 Лихоманов М. В. 100.000 Відмова 100
  • Фахове випробування: 100
19 Граб І. В. 100.000 Відмова 100
  • Фахове випробування: 100