Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 0
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології м’ясних і рибних продуктів
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Зотік Г. С. 111.500 Допущено 114 109
  • Українська мова: 114
  • Історія України: 109
2 Ротар Д. Г. 110.500 Допущено 118 103
  • Українська мова: 118
  • Математика: 103