Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

АФ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 10
Заяв 13
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 13
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 21-4174430 Є. В. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
2 21-4147657 А. А. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
3 21-2937824 М. М. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
4 21-4147496 Ю. В. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
5 21-5677506 Г. С. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
6 21-4172590 В. І. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
7 21-4175339 М. Ю. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
8 21-4180055 С. В. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
9 21-4018121 М. А. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
10 21-4182114 А. О. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
11 Рай Д. В. 176.000 До наказу (б) 176
  • Фахове випробування: 176
+
12 Важенін В. О. 165.000 До наказу (б) 165
  • Фахове випробування: 165
+
13 Хілько Т. В. 161.000 До наказу (б) 161
  • Фахове випробування: 161
+