Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

АФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 10 • БМ 2 • К 8
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 2.5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.45 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 21-5860880 А. В. Пр. 1 173.441 До наказу (б) 150 155 190
  • Українська мова: 150
  • Математика: 155
  • Історія України: 190
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
Квота-2 +
2 21-6160252 О. О. Пр. 1 172.592 До наказу (б) 157 157 176
  • Українська мова: 157
  • Математика: 157
  • Історія України: 176
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
Квота-2 +
3 21-5519085 І. М. Пр. 1 165.485 До наказу (к) 150 165 155
  • Українська мова: 150
  • Математика: 165
  • Історія України: 155
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
Квота-2 +
4 21-6368763 Б. Р. Пр. 1 139.495 До наказу (к) 130 125 140
  • Українська мова: 130
  • Математика: 125
  • Історія України: 140
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
Квота-2 +
5 21-6351570 О. В. Пр. 1 133.130 До наказу (к) 130 145 100
  • Українська мова: 130
  • Математика: 145
  • Історія України: 100
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
Квота-2 +