Зачекайте...

181 Харчові технології

ФРГТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 1 • К 1
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дітковський К. В. 125.000 До наказу (к) 137 113
  • Українська мова: 137
  • Біологія: 113
+
2 Гришин Є. С. 102.000 До наказу (к) 104 100
  • Українська мова: 104
  • Іноземна мова: 100
+
3 Таран Л. В. 149.000 Допущено 151 147
  • Українська мова: 151
  • Історія України: 147