Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТІ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 2 • К 2
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 215
  • Конкурс на бюджет: 4.94
  • Зараховано: 38
  • Оригіналів: 38
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендовано на бюджет: 4
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 146
  • Конкурс на бюджет: 4.39
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 26
  • Рекомендовано на бюджет: 26
  • Рейтингові списки 2020 року
  • Подано заяв: 170
  • Конкурс на бюджет: 5.67
  • Зараховано: 27
  • Оригіналів: 27
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Івницька Т. А. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Лисик О. М. 0.000 Рекомендовано (к)