Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТІ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 4 • К 4
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 24
  • Конкурс на бюджет: 1.6
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 13
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Панасенко Є. О. 0.000 До наказу (к) +
2 Демидов В. І. 0.000 До наказу (к) +
3 Чубенко Д. О. 0.000 До наказу (к) +
4 Худаков О. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Корінько А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Оксень Є. О. 0.000 Рекомендовано (к)