Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічний Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 15 • К 15
Заяв 8
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чернюк Д. О. 0.000 Рекомендовано (к) +
2 Биковський Б. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) +
3 Славінський М. М. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Пархомчук Р. В. 0.000 Рекомендовано (к) +
5 Куба Б. В. 0.000 Рекомендовано (к) +
6 Кондратюк Д. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) +
7 Мариненко Д. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) +
8 Тимошенко Р. М. 0.000 Рекомендовано (к)