Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВіППТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 0
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 89
  • Конкурс на бюджет: 1.5
  • Зараховано: 24
  • Оригіналів: 25
  • Рекомендовано всього: 33
  • Рекомендован на контракт: 33
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 59
  • Конкурс на бюджет: 0.87
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
  • Рекомендовано всього: 37
  • Рекомендован на контракт: 37
  • Рейтингові списки 2019 року

Заяв ще немає