Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 1 • К 1
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Распутіна В. В. 112.000 До наказу (к) 111 113
  • Українська мова: 111
  • Математика: 113
+
2 Шевчук В. О. 150.000 Допущено 166 134
  • Українська мова: 166
  • Математика: 134
3 Лахно М. О. 133.000 Допущено 131 135
  • Українська мова: 131
  • Історія України: 135
4 Балан І. В. 131.000 126 136
  • Українська мова: 126
  • Математика: 136