Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2022Харківська областьДержавний біотехнологічний університет

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБ Бакалавр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 2р 9м
ВМ 2 • К 2
Заяв 16
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Єсічко М. А. 0.000 До наказу (к) +
2 Курченко Є. Є. 0.000 До наказу (к) +
3 Данелюк Д. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Моісеєнко Е. Ю. 0.000 До наказу (к) +
5 Дроздов О. О. 0.000 До наказу (к) +
6 Москаленко Р. В. 0.000 До наказу (к) +
7 Прохоренко В. В. 0.000 До наказу (к) +
8 Солдатенко С. В. 0.000 До наказу (к) +
9 Ісмаілов Р. А. 0.000 До наказу (к) +
10 Чебанов Д. В. 0.000 До наказу (к) +
11 Малакей І. А. 0.000 До наказу (к) +
12 Потапенко Д. В. 0.000 До наказу (к) +
13 Мархайчук В. Ю. 0.000 До наказу (к) +
14 Міхнов О. С. 0.000 До наказу (к) +
15 Гев`юк І. І. 0.000 До наказу (к) +
16 Гаращук К. Є. 0.000 Допущено