Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 8
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гладкий О. В. 0.000 Рекомендовано (к) +
2 Солов`ян В. С. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Коломієць О. Ф. 0.000 Рекомендовано (к) +
4 Пампушик К. В. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Пампушик П. В. 0.000 Рекомендовано (к) +
6 Ніколаєв І. В. 0.000 Зареєстровано
7 Дуленко Є. А. 0.000 Зареєстровано
8 Бехтер С. І. 0.000 Відхилено (к) +