Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2022Харківська областьДержавний біотехнологічний університет

181 Харчові технології

ФПіХВ Магістр (на основі: Магістр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 1 • К 1
Заяв 17
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зернопродуктів та зернові ресурси, Технології харчових продуктів тваринного походження, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Дієтичне харчування і харчова безпека, Харчові технології в ресторанній індустрії
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 15
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Горячев В. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Кіряхно О. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Петренко В. Г. 0.000 До наказу (к) +
4 Кулик А. В. 0.000 До наказу (к) +
5 Петухов О. А. 0.000 До наказу (к) +
6 Сирота Д. П. 0.000 До наказу (к) +
7 Кисельов Ю. В. 0.000 До наказу (к) +
8 Калмиков С. О. 0.000 До наказу (к) +
9 Клименко В. К. 0.000 До наказу (к) +
10 Келеберда І. Є. 0.000 До наказу (к) +
11 Бабай Д. О. 0.000 До наказу (к) +
12 Воскресенський А. І. 0.000 До наказу (к) +
13 Прийменко О. С. 0.000 До наказу (к) +
14 Хомченко Є. М. 0.000 До наказу (к) +
15 Дерев`янко В. В. 0.000 До наказу (к) +
16 Желюк К. В. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Павлова Г. Є. 0.000 Рекомендовано (к)