Зачекайте...

181 Харчові технології

ФПіХВ Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 1 • К 1
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зернопродуктів та зернові ресурси, Технології харчових продуктів тваринного походження, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Дієтичне харчування і харчова безпека, Харчові технології в ресторанній індустрії
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чернецький А. О. 0.000 До наказу (к) +
2 Чередніченко Т. А. 0.000 До наказу (к) +
3 Нестерова К. Р. 0.000 До наказу (к) +
4 Торяник Р. С. 0.000 До наказу (к) +
5 Тимчук М. І. 0.000 До наказу (к) +
6 Павлова Г. Є. 0.000 До наказу (к) +
7 Желюк К. В. 0.000 Допущено