Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 1 • К 1
Заяв 6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 8
  • Конкурс на бюджет: 0.7
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендовано на бюджет: 5
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2020 року
  • Подано заяв: 18
  • Конкурс на бюджет: 1.22
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Карпенчук В. І. 0.000 До наказу (к) +
2 Шуст А. К. 0.000 До наказу (к) +
3 Олексюк Т. М. 0.000 До наказу (к) +
4 Шевченко А. В. 0.000 До наказу (к) +
5 Борозенець Є. С. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Михайловська О. В. 0.000 Рекомендовано (к)