Зачекайте...

181 Харчові технології

БТФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 1 • К 1
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 75
  • Конкурс на бюджет: 2.68
  • Зараховано: 17
  • Оригіналів: 18
  • Рекомендовано всього: 28
  • Рекомендован на контракт: 28
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 62
  • Конкурс на бюджет: 3
  • Оригіналів: 14
  • Рекомендовано всього: 62
  • Рекомендовано на бюджет: 18
  • Рекомендован на контракт: 44
  • Рейтингові списки 2020 року
  • Подано заяв: 71
  • Конкурс на бюджет: 3.33
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 59
  • Рекомендован на контракт: 59
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кречковська У. Р. 0.000 До наказу (к) +
2 Підгорна К. Р. 0.000 До наказу (к) +
3 Березанська Ю. С. 0.000 До наказу (к) +
4 Шегеда О. Е. 0.000 До наказу (к) +
5 Котов К. С. 0.000 До наказу (к) +
6 Бодашівська А. О. 0.000 До наказу (к) +