Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Магістр (на основі: Магістр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 1 • К 1
Заяв 17
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання і переробки зерна
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 20
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Легкий Є. П. 0.000 До наказу (к) +
2 Слюсаренко А. Ю. 0.000 До наказу (к) +
3 Буценко І. І. 0.000 До наказу (к) +
4 Андрійчук М. О. 0.000 До наказу (к) +
5 Андрюшков А. С. 0.000 До наказу (к) +
6 Гапонюк І. О. 0.000 До наказу (к) +
7 Глушко А. В. 0.000 До наказу (к) +
8 Семенюк Р. В. 0.000 До наказу (к) +
9 Шолтоян Д. М. 0.000 До наказу (к) +
10 Кушнір М. А. 0.000 Зареєстровано
11 Тодоровський О. В. 0.000 Зареєстровано
12 Турянчик В. В. 0.000 Зареєстровано
13 Лябах Л. А. 0.000 Зареєстровано
14 Мазяр П. М. 0.000 Зареєстровано
15 Корнієнко В. С. 0.000 Зареєстровано
16 Валевський Ю. Л. 0.000 Зареєстровано
17 Мицак О. В. 0.000 Зареєстровано