Зачекайте...

181 Харчові технології

ВТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 4м
ВМ 0
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м`яса
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 407-8218501 Л. В. 0.000 До наказу (к) +
2 407-8219345 О. С. 0.000 До наказу (к) +
3 407-8218297 А. Ю. 0.000 До наказу (к) +
4 407-7976917 Є. О. 0.000 До наказу (к) +
5 407-7160612 А. В. 0.000 Відмова