Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТСБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 3
  • Конкурс на бюджет: 0.4
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2020 року
  • Подано заяв: 8
  • Конкурс на бюджет: 1.6
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гуднікова О. І. 0.000 Допущено