Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 94
  • Конкурс на бюджет: 2.4
  • Зараховано: 42
  • Оригіналів: 42
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на бюджет: 3
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 59
  • Конкурс на бюджет: 1.73
  • Зараховано: 21
  • Оригіналів: 21
  • Рекомендовано всього: 10
  • Рекомендовано на бюджет: 10
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Буханцев С. В. 0.000 Допущено
2 Смоловік Н. Ю. 0.000 Допущено