Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 0
Заяв 12
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 12
  • Рекомендован на контракт: 12
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Думич Б. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Перун П. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Мандрик А. М. 0.000 Рекомендовано (к) +
4 Єсіп П. О. 0.000 Рекомендовано (к) +
5 Посполітак Б. М. 0.000 Рекомендовано (к) +
6 Ганущак О. М. 0.000 Рекомендовано (к) +
7 Гузій О. Я. 0.000 Рекомендовано (к) +
8 Іванів Р. О. 0.000 Рекомендовано (к) +
9 Ганущак Д. М. 0.000 Рекомендовано (к) +
10 Комаринський П. З. 0.000 Рекомендовано (к) +
11 Комаринський Ю. З. 0.000 Рекомендовано (к) +
12 Медвідь В. І. 0.000 Рекомендовано (к) +