Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБА Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 2 • К 2
Заяв 6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Хомюк М. П. 0.000 Рекомендовано (к) +
2 Воробець С. І. 0.000 Рекомендовано (к) +
3 Кочержинський В. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) +
4 Шимко К. С. 0.000 Допущено +
5 Кірдяпкіна А. В. 0.000 Зареєстровано
6 Сусол А. Р. 0.000 Зареєстровано