Зачекайте...

181 Харчові технології

ФМСМТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 3 • К 3
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 12
  • Конкурс на бюджет: 12
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 12
  • Конкурс на бюджет: 12
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Никитюк Х. В. 126.000 До наказу (к) 122 130
  • Українська мова: 122
  • Біологія: 130
+