Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 2 • К 2
Заяв 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Левіцький А. А. 119.000 Допущено 119 119
  • Українська мова: 119
  • Біологія: 119
2 Купченко Р. Р. 128.000 Зареєстровано 141 115
  • Українська мова: 141
  • Історія України: 115
3 Цуренков Д. А. 122.500 Зареєстровано 126 119
  • Українська мова: 126
  • Біологія: 119
4 Стеба Д. П. 103.500 Зареєстровано 107 100
  • Українська мова: 107
  • Історія України: 100