Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВСП"ФК Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 11м
ВМ 0
Заяв 7
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гончаренко В. А. 0.000 До наказу (к) +
2 Малимоненко Н. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Юнак Р. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Яременко І. В. 0.000 До наказу (к) +
5 Стеблянко Т. С. 0.000 До наказу (к) +
6 Гончаренко М. А. 0.000 До наказу (к) +
7 Семенов О. О. 0.000 Зареєстровано