Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 15 • К 15
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 124
  • Конкурс на бюджет: 41.33
  • Зараховано: 69
  • Оригіналів: 68
  • Рекомендовано всього: 42
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 41
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Радванська Н. О. 135.500 Зареєстровано 131 140
  • Українська мова: 131
  • Історія України: 140