Зачекайте...

181 Харчові технології

ФМСМТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 8м
ВМ 1 • К 1
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Торчинюк А. В. 130.500 Заява надійшла з сайту 119 142
  • Українська мова: 119
  • Історія України: 142