Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 4м
ВМ 5 • БМ 5
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Блажейчук В. П. 185.000 До наказу (б) 185
  • Індивідуальна усна співбесіда: 185
+
2 Хлистун Ю. В. 180.000 До наказу (б) 180
  • Індивідуальна усна співбесіда: 180
+
3 Ушій М. П. 167.000 До наказу (б) 167
  • Індивідуальна усна співбесіда: 167
+
4 Рошко У. М. 160.000 До наказу (б) 160
  • Індивідуальна усна співбесіда: 160
+
5 Буграк Н. М. 157.000 До наказу (б) 157
  • Індивідуальна усна співбесіда: 157
+