Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 20 • К 13
Заяв 12
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Швицов Д. Ю. 196.000 До наказу (б) 196
  • Фахове випробування: 196
+
2 Міцовда К. Є. 194.000 До наказу (б) 194
  • Фахове випробування: 194
+
3 Ільченко Н. Р. 193.000 До наказу (б) 193
  • Фахове випробування: 193
+
4 Полякова А. В. 170.000 До наказу (б) 170
  • Фахове випробування: 170
+
5 Биков Д. І. 160.000 До наказу (б) 160
  • Фахове випробування: 160
+
6 Соловей А. С. 150.000 До наказу (б) 150
  • Фахове випробування: 150
+
7 Коваленко М. С. 140.000 До наказу (б) 140
  • Фахове випробування: 140
+
8 Андрющенко О. В. 190.000 До наказу (к) 190
  • Фахове випробування: 190
+
9 Вороненко М. С. 100.000 Зареєстровано 100
  • Фахове випробування: 100
10 Боровський Б. О. 0.000 Зареєстровано
11 Сушко В. О. 0.000 Зареєстровано
12 Тараненко М. О. 0.000 Зареєстровано